Chat med oss Kundeservice

Bank for Norske arkitekters landsforbund

Norske arkitekters landsforbund (NAL) har fremforhandlet veldig gode priser på boliglån til deg som medlem. Har du boliglån i annen bank, er det enkelt å flytte lånet til oss.

Medlemsfordeler:

Det er enkelt å være kunde i Nordea Direct. Mobilbanken har du med deg overalt og vårt kundesenter hjelper deg når du trenger det. Sjekk boliglånskalkulatoren og se hva du kan spare på å søke lån eller flytte lånet ditt til oss.

Billån til medlemspris

Red cabriolet retro car SMALLDu som medlem av NAL får medlemspris på billån fra Nordea – rente fra 2,85 %. Du får opptil 10 års nedbetaling og inntil 100 % finansiering.

Prøv boliglånskalkulatoren

Med boliglånskalkulatoren kan du se hvor mye du som NAL-medlem kan få i lån og søke om det lånet du ønsker deg. Skjemaet vil hjelpe deg å velge det rette lånet til riktig pris.

Boliglån fra 1,49 %

Låneeksempel 

Annuitetslån kr 2 000 000,00 o/25 år og innenfor 50 % av verdigrunnlag. Nominell rente 1,49 % p.a., effektiv rente 1,55 % p.a., inkl. terminomkostninger kr 50,00. Totalt: kr 2 411 800,00.

Så mye kan du spare

Hos oss får du ekstra god rente på boliglånet ditt. Har du et lån på 2,5 millioner kroner kan du spare ca. 12 500 kroner pr. år med 0,5 % lavere rente, enn det du har i dag, ved å flytte lånet til oss.

Hvordan søke lån hos oss?

  1. Send oss en lånesøknad og få et uforpliktende lånetilbud.
  2. Vi behandler søknaden så raskt vi kan og tar kontakt dersom vi har spørsmål.
  3. Er du fornøyd med tilbudet, signerer du lånepapirene med BankID og blir kunde i Nordea Direct.
  4. Vi ordner alt det praktiske rundt overføring av boliglånet.

Lurer du på noe i søknadsskjemaet eller når du har fått tilbudet, kontakt oss på chat eller ring oss

Aktiv bruk

Våre gode renter på boliglån forutsetter aktiv bruk av banken. Med aktiv bruk mener vi at du har lønnskontoen din hos oss, og at du bruker mobil- og nettbank til å betale regninger og/eller kort til å handle.