Chat med oss Kundeservice

Thor Eivind har boliglånet hos Nordea Direct
- det tjener han og familien mange tusen kroner på

Unio contentside jul 2020 - Thor Eivind

Hjemme i den store eneboligen i Asker møter vi både to- og firbeinte familiemedlemmer. Her bor Thor Eivind Halvorsen med kona Audhild, barna Sindre og Stina og kjæledyrene Stella og Mira. Den vesle hunden i familien setter stor pris på oppmerksomhet, og trives aller best i godstolen på pappas fang.

Lav boliglånsrente

Som sekretariatsleder i Unio-forbundet Norsk Radiografforbund, benytter Thor Eivind seg av en rekke fordeler. Spesielt én fordel har hatt stor betydning for han og familien, og ved å benytte seg av den har de spart mange tusenlapper hvert eneste år. – Vi har jo hatt boliglånet i samme i bank over lengre tid og når renta til Nordea Direct er så god for oss som er fagorganisert i et Unio-forbund, blir det jo pluss i økonomien hver måned, sier han med et lurt smil om munnen. 

Familien sparer en god tusenlapp hver måned, og de siste årene har pengene gått med til oppussing i eneboligen deres. I år er det derimot hytte som står på agendaen: - Ja, nå gleder vi oss veldig til overtakelse. Hytta har behov for litt modernisering og vi må kjøpe nye møbler som passer til stilen, så nå er det fritidseiendom for alle (spare)penga!

Banken der det er lett å fikse ting selv

Thor Eivind fikser det meste selv, men han setter stor pris på at det finnes flere måter å ta kontakt med banken på. – På kundesenteret er de alltid så hyggelige. De hjelper meg med alle spørsmål jeg måtte ha, enten jeg ringer til dem eller sender en chat. Og ventetid, det har jeg aldri opplevd. Én gang tok det kanskje 20 sekunder på det lengste, så det sier jo sitt. Ellers er jo mobilbanken veldig bra. Den er oversiktlig og lett å navigere i, og jeg bruker den primært til å betale regninger med og sjekke saldo på brukskontoen. 

Enkelt og trygt å være kunde i Nordea Direct

For utenom den lave boliglånsrenten mener Thor Eivind det er flere fordeler ved å være kunde hos Nordea Direct, og en av de viktigste for han er at det er enkelt å finne fram i nettbanken. – Sende lånesøknad? Enkelt. Ha oversikt over økonomien? Enkelt. Få svar på det du lurer på? Enkelt. Ja, det er rett og slett veldig enkelt å være kunde i banken, og det tror jeg er en veldig avgjørende faktor for de aller fleste ved valg av bank, sier han. 

Thor Eivind anbefaler medlemsbanken til alle som er fagorganisert gjennom et Unio-forbund: – Å være medlem av et forbund gir deg flere fordeler. Ikke bare står man sterkere i arbeidslivet generelt, men det gir også gevinst for privatøkonomien – både når det gjelder trygghet og lønnsomhet. Og da får man ekstra god valuta for medlemskontingenten, avslutter han.

Obs! Godta Markedsføring-informasjonskapsler for å vise denne typen innhold fra Nordea

Medlem av et Unio-forbund?

Da kan din største utgift bli din beste fordel. Medlemskapet gir deg nemlig en av landets aller laveste boliglånsrenter - ikke bare i dag, men også over tid. 

Så mye kan du spare ved å flytte boliglånet til Nordea Direct:

Et lån på 2 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 10 000 kroner spart per år
Et lån på 3 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 15 000 kroner spart per år
Et lån på 4 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 20 000 kroner spart per år

Se alle bankfordelene dine her og sjekk hvor mye du kan spare

Priseksempel: Boliglån inntil 50 % verdigrunnlag, nom. rente 1,35 %, eff. rente 1,41 %, 2 mill., o/25 år, totalt: kr 2 372 563,00. Gjelder for medlemmer av et Unio-forbund som bruker banken aktivt. Prisen er pr. 25.06.21 for nye lån og kan bli endret.