Det lønner seg å være Unio-medlem!

Er du medlem av Det Norske Maskinistforbund får du et av Norges beste banktilbud i Nordea Direct, med boliglån fra 1,59 % nominell rente. Flytter du lånet til oss kan det være mange tusen kroner å spare - hvert eneste år.

Gode renter. Også over tid.

Mer om boliglån hos oss:

  • Ingen etableringsgebyr når du flytter lån fra annen bank
  • Du kan låne inntil 85% av boligens verdi
  • Lån hele kjøpesummen om du har ekstra sikkerhet
  • Ektefelle/samboer får de samme betingelsene som deg 

Våre gode renter på boliglån forutsetter aktiv bruk av banken. Med aktiv bruk mener vi at du har lønnskontoen din hos oss, og at du bruker mobil- og nettbank til å betale regninger og/eller kort til å handle.

Informasjon om renteendring

ND couple-holding-hands-at-dock-small
På grunn av renteøkningen fra Norges Bank 16. desember og utviklingen i pengemarkedsrentene har vi endret renten for flere av våre boliglån.

Så enkelt flytter du lånet

  1. Send en lånesøknad og få et uforpliktende lånetilbud.
  2. Er du fornøyd med tilbudet, signerer du lånepapirene med BankID og blir bankkunde.
  3. Vi ordner alt det praktiske rundt overføring av boliglånet.

Så mye kan du spare på å flytte lånet

Et lån på 2 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 10 000 kroner spart per år
Et lån på 3 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 15 000 kroner spart per år
Et lån på 4 millioner med 0,5 prosentpoeng lavere rente = 20 000 kroner spart per år 

Din største utgift kan bli din beste fordel. Medlemskapet gir deg nemlig en av landets aller laveste boliglånsrenter - ikke bare i dag, men også over tid. 

Priseksempel: Boliglån inntil 50 % verdigrunnlag, nom. rente 1,79 %, eff. rente 1,86 % %, 2 mill., o/25 år, totalt: kr 2 497 232,00.

Priseksempel: Boligstart, inntil 85% verdigrunnlag, nom. rente 1,59 %, eff. rente 1,66 %, 2 mill., o/25 år, totalt: kr 2 441 273,00. Har du allerede et førstehjemslån i annen bank som du ønsker å flytte til oss, er det krav om at lånet ikke har blitt endret, som f.eks. ved refinansiering.

Gjelder for medlemmer av et Unio-forbund som bruker banken aktivt. Prisen er pr. 17.01.2022 for nye lån og kan bli endret. 

Se prislisten for medlemmer

Lyst på ny bil?

Billån sommer 2021Da bør du sjekke ut medlemstilbudet i Nordea. Du som medlem av et Unio-forbund får ekstra lav rente på billån fra Nordea – rente fra 3,10 %.
Du får opptil 10 års nedbetaling og inntil 100 % finansiering.

Sparer tusenvis av kroner på boliglånet

Unio contentside jul 2020 - Par

Linda og Martin jobber begge som politibetjenter og er medlemmer av Politiets Fellesforbund. I fjor oppdaget de bankfordelene de får gjennom Unio-avtalen, og valgte derfor å flytte boliglånet sitt til oss.

Prøv boliglånskalkulatoren

Med boliglånskalkulatoren kan du se hvor mye et boliglån vil koste deg og gjøre det enkelt for deg å se hvor mye du kan spare med å bruke medlemsfordelene dine.