Young couple with computer

Boliglån Ung for deg mellom 18 og 34 år

Du må være kunde i Nordea Direct for å kunne søke om boliglån hos oss. Er du under 34 år og allerede eier en bolig, får du fra 3,60 % nom. rente dersom du flytter lånet ditt til oss. Du kan låne inntil 100 % av boligens verdi. Er du organisert gjennom YS, Unio eller NAL får du medlemsrente fra 2,94 % hos oss.

Hva er Boliglån Ung?

  • Du kan søke om Boliglån Ung så lenge du er mellom 18-34 år og den gode renten beholder du etter du fyller 34 år, med mindre det gjøres endringer på lånet som for eksempel refinansiering. Søker du sammen med noen er det nok at én av dere er under 34 år.  
  • Med Boliglån Ung kan du søke om å låne inntil 85% av boligens markedsverdi. Du trenger 15% i egenkapital, det vil si penger du selv har til å bruke på boligkjøpet.
  • Boliglån Ung gir deg mulighet til å låne over 85% av boligens markedsverdi med tilleggssikkerhet. Det betyr at hvis du ikke har nok egenkapital må du ha tilleggssikkerhet i annen eiendom, for eksempel dine foreldres bolig. 

Inntil 100 % finansiering

Du kan søke om inntil 100 % finansiering hvis du kan stille med tilleggssikkerhet, for eksempel pant i boligen til foreldrene dine.
Uten tilleggssikkerhet kan du låne inntil 85 % av boligens verdi. 

Boliglån Ung fra 3,60 %

Låneeksempel:

Nom.rente 3,60 % p.a., eff. rente 3,72 % p.a., 2 mill., o/25 år, kostnad 0,739 mill. Totalt: kr 3 053 597,00.

Er du YS-medlem, får du Boliglån Ung fra 2,94 % nom.rente. 
Er du medlem av et Unio-forbund, er den nominelle renten på Boliglån Ung 2,94 %. 

Dersom belåning er over 75 % av boligens verdi vil lånet deles i et hovedlån for den delen av lånet som er under 75 %, i tillegg til et Boligstart Topplån for den delen av lånet som er over 75 % av boligens verdi. Nominell rente er den samme for begge lån, men man betaler også terminomkostning for topplånet.

Prøv boliglånskalkulatoren

Med boliglånskalkulatoren kan du se hvor mye du kan få i lån og søke om det lånet du ønsker deg. Skjemaet vil hjelpe deg å velge det rette lånet til riktig pris.