Boligstart - lån til din første bolig

Boligstart er lånet som gir deg ekstra lav rente på lån til din første bolig. Dette gjelder også for deg som bor i din første bolig og som vil flytte boliglånet til oss.

Er du medlem av YS eller Unio får du vår aller laveste rente, 1,59 % nom. rente.

Dette er Boligstart:

  • Boligstart er lånet for deg som er mellom 18-34 år som skal kjøpe din første bolig. Du får vår beste rente på boliglån, fra 2,24 % nom. rente. Gjelder for deg som ikke er medlem av et YS eller Unio-forbund. Har du allerede et førstehjemslån i annen bank som du ønsker å flytte til oss, er det krav om at lånet ikke har blitt endret, som f.eks. ved refinansiering.
  • Er du medlem av et YS eller Unio-forbund får du medlemsrente 1,59 % nom. rente, uansett alder. Har du allerede et førstehjemslån i annen bank som du ønsker å flytte til oss, er det krav om at lånet ikke har blitt endret, som f.eks. ved refinansiering. 
  • Skal du på visning? Husk å søke om finansieringsbevis først - da vet du hvor mye du kan få i lån og kan bli med på budrunden.
  • Lån inntil 85% av boligens verdi, eventuelt mer med tilleggssikkerhet. 

Prøv boliglånskalkulatoren

Med boliglånskalkulatoren kan du se hvor mye du kan få i lån og søke om det lånet du ønsker deg. Skjemaet vil hjelpe deg å velge det rette lånet til riktig pris.

Eier du allerede bolig og er under 34 år?

ND woman-in-living-room-using-phone-small

Da er lånet Boliglån Ung noe for deg. Du kan låne inntil 100 % av boligens verdi. 

Priseksempel:

Annuitetslån kr 2 000 000,00 o/25 år innenfor 85 % av verdigrunnlag. Nom.rente 2,24 % p.a., eff. rente 2,32 % p.a., inkl. etableringsomkostninger kr 750,00, depotomkostninger kr 950,00 og terminomkostninger kr 50,00. Totalt: kr 2 632 235,00. 

Dette låneeksempelet gjelder kunder som ikke er medlem hos en av våre partnere; YS, Unio-forbund eller NAL.  

Er du medlem i YS eller et Unio-forbund, får du 1,59 % nom.rente.