Chat med oss Kundeservice

Boligstart - lån til din første bolig

Boligstart er lånet som gir deg ekstra lav rente på lån til din første bolig. Dette gjelder også for deg som bor i din første bolig og som vil flytte boliglånet til oss.

Er du medlem av YS eller Unio får du vår aller laveste rente, 1,25 % nom. rente.

Dette er Boligstart:

  • Boligstart er lånet for deg som er mellom 18-34 år som skal kjøpe din første bolig. Du får vår beste rente på boliglån, fra 1,89 % nom. rente. Gjelder for deg som ikke er medlem av et YS eller Unio-forbund.
  • Er du medlem av et YS eller Unio-forbund får du medlemsrente 1,25 % nom. rente, uansett alder. Disse fordelene gjelder også for deg som bor i din første bolig og som vil flytte boliglånet til oss. 
  • Skal du på visning? Husk å søke om finansieringsbevis først - da vet du hvor mye du kan få i lån og kan bli med på budrunden.
  • Lån inntil 85% av boligens verdi, eventuelt mer med tilleggssikkerhet. 

Trenger du gode råd før boligjakten?

Du er på vei til å gjøre din største investering, og du har sikkert mange spørsmål og tanker rundt boligjakten. Her finner du våre råd til deg som skal kjøpe din første bolig. 

Prøv boliglånskalkulatoren

Med boliglånskalkulatoren kan du se hvor mye du kan få i lån og søke om det lånet du ønsker deg. Skjemaet vil hjelpe deg å velge det rette lånet til riktig pris.

Priseksempel:

Annuitetslån kr 2 000 000,00 o/25 år innenfor 85 % av verdigrunnlag. Nom.rente 1,89 % p.a., eff. rente 1,97 % p.a., inkl. etableringsomkostninger kr 750,00, depotomkostninger kr 950,00 og terminomkostninger kr 50,00. Totalt: kr 2 528 252,00. 

Dette låneeksempelet gjelder kunder som ikke er medlem hos en av våre partnere; YS, Unio-forbund eller NAL.  

Er du medlem i YS eller et Unio-forbund, får du 1,25 % nom.rente. 

Tips til ditt første boligkjøp

Vi vet at det kan dukke opp spørsmål når man skal søke om lån for første gang. Derfor har vi samlet sammen nyttig informasjon til deg som skal kjøpe din første bolig.

Gode tips til deg som er førstegangskjøper