Woman in armchair

Finansieringsbevis

Du må være kunde i Nordea Direct for å kunne søke om finansieringsbevis hos oss. Søk om finansieringsbevis, så vet du hvor mye du kan låne og er klar til budrunden.
Se også hvor mye du kan by på en bolig med budkalkulatoren.

Fordeler med et finansieringsbevis

  • Du vet hvor mye du kan kjøpe bolig for
  • Du kan slå til raskt når den rette boligen dukker opp
  • Finansieringbeviset er gratis og ikke bindende for deg

Slik søker du om finansieringsbevis

  1. Logg inn i nettbanken og fyll ut søknaden om finansieringsbevis.
  2. Hent informasjon om inntekten og gjelden din fra Skatteetaten. Da blir dine lån og lønnslipper automatisk lagt inn i søknaden og du slipper å laste opp dokumentasjon.
  3. Du får et uforpliktende tilbud og kan da se hvor mye du kan kjøpe bolig for. Finansieringsbeviset er gyldig i 3 måneder.

Se hvor mye du kan by på en bolig med budkalkulatoren

Har du finansieringsbeviset på plass vet du hvor mye du kan låne. Med budkalkulatoren kan du enkelt se hvor mye du kan by på en bolig, slik at du er godt forberedt til en budrunde.

Finansieringsbevis

Et finansieringsbevis fra oss er uforpliktende, men kan enkelt gjøres om til et boliglån når du har kjøpt bolig. Husk at du må kunne stille med 15 % egenkapital (i form av BSU, sikkerhet i annen eiendom eller andre midler) når låneavtalen inngås.

Dersom megler eller selger ønsker å se finansieringsbeviset, anbefaler vi at du heller ber banken gi en bekreftelse til selger.