Chat med oss Kundeservice

Om Nordea Direct

27. februar 2020 ble Gjensidige Bank til Nordea Direct.

Nordea Direct Bank ASA er en heldigital bank rettet mot privat-, organisasjons- og landbruksmarkedet. Nordea Direct er eid av Nordea Bank Abp.

Nordea Direct ble lansert 27. februar 2020 og er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea. Som Gjensidige Bank vil Nordea Direct fortsette å tilby gode priser til deg som vil gjøre det meste på nett- eller i mobilbanken. Den gode kundeservicen du er vant til lever videre.  

Som Nordea Direct-kunde vil du ikke kunne bruke kontorene og tjenestene til Nordea. Er du, eller ønsker du å bli, Nordea-kunde i tillegg går det fint, men du vil oppleve to separate banker.

Fond flyttes ikke automatisk til Nordea

27. oktober 2020 sies avtalen din om fondshandel opp. Nordea Direct er ikke lenger i stand til å oppnå en kostnadseffektiv og optimal distribusjon og har derfor besluttet å avvikle all fondshandel.
Hvis du ikke har flyttet fondssparingen din så logger du fortsatt inn på gjensidige.no for å se fondene dine. Vi beklager denne løsningen, men er trygge på at du finner et veldig godt fondstilbud ved å bli fondskunde hos Nordea. Rådgivere i Nordea står klare for å hjelpe deg med fondssparingen din.