Girl with phone

Nordea Direct er en del av Nordea Bank

Gjensidige Bank ble kjøpt opp av Nordea i 2019, og skiftet navn til Nordea Direct i 2020. 1. november 2022 ble Nordea Direct og Nordea slått sammen til ett selskap, noe som i liten grad vil påvirke kundeforholdet ditt. Neste steg skjer i andre kvartal 2023, da du får tilgang til ny nett- og mobilbank og flere nye produkter og tjenester.

Juridisk sammenslåing 1. november 

1. november 2022 ble Nordea Direct og Nordea slått sammen til ett selskap, noe som i liten grad vil påvirke kundeforholdet ditt. I kommunikasjonen fremover vil du derfor se en kombinasjon av Nordea Direct og Nordea Bank som avsender. Neste steg skjer i 2023, der du får tilgang til Nordeas nett- og mobilbank og flere nye produkter og tjenester.

De juridiske endringene som følge av fusjonen er blant annet felles behandling av personopplysninger og felles innskuddsgarantidekning. Les mer om hva dette innebærer her.

Du vil i disse dager motta et informasjonsbrev om fusjonen, enten via meldingsboksen i nett- og mobilbank, på e-post eller i postkassen din.

Bruk oss som du pleier

  • Du bruker kortene dine og nettbanken som vanlig
  • Lån og kreditter fortsetter som vanlig
  • Kundeservice kontakter du på samme som før

Hva skjer i 2023?

I løpet av 2023 får du tilgang til Nordeas nett- og mobilbank og et større utvalg av produkter og digitale tjenester tilpasset dine ønsker og behov. Du vil få informasjon i god tid før endringer skjer. 

Noen av fordelene du får som bankkunde i Nordea: 

  • Gode digitale tjenester inkludert mobilbetaling med Apple Pay eller Google Pay 
  • Nordens største fondsforvalter med et stort utvalg av spare- og investeringsprodukter 
  • Samme gode kundeservice som hjelper deg med lån, sparing og pensjon  

Lurer du på noe av dette?